Inflacioni

Kur bëhet fjalë për buxhetimin, inflacioni mund të jetë një sfidë e madhe. Inflacioni ndodh kur çmimet rriten, dhe kjo mund të nënkuptojë se me të njëjtën sasi parash,  blen më pak mallra dhe shërbime. Kjo mund ta bëjë të vështirë menaxhimin e financave dhe qëndrueshmërinë e buxhetit tuaj. Megjithatë, me disa këshilla të thjeshta, […]