Vlerësoni situatën tuaj financiare në vetëm 5 minuta!

Mësoni gjithçka që ju nevojitet për situatën tuaj financiare dhe si të planifikoni shpenzimet tuaja ditore

Si funksionon?

1

Përgjigjuni disa pyetjeve të thjeshta

2

Lëreni platformën tonë të edukimit financiar të bëjë analizën

3

Merrni një pasqyrë të përgjithshme dhe këshilla të vlefshme

Blog për menaxhimin financave

Merrni këshilla të vlefshme që do t’ju ndihmojnë të përmirësoni mirëqenien tuaj financiare dhe të planifikoni shpenzimet tuaja

Menaxhimi i borxhit mund të jetë një proces kompleks, por me strategjitë dhe vendosmërinë e duhur, është e mundur që ta mbani borxhin tuaj nën kontroll dhe madje ta shlyeni atë më shpejt. Bëni një listë Hapi i parë në menaxhimin e borxhit tuaj është të kuptoni se çfarë i detyroheni dhe kujt. Mblidhni të […]

Bota jonë moderne u ka mundësuar mashtruesve financiarë që të bëhen më të sofistikuar, duke e bërë më sfiduese mbrojtjen e vetes nga mashtrimet në kredi. Me popullaritetin e huadhënies online, mashtruesit janë bërë gjithnjë e më kreativë në përpjekjet e tyre për të aksesuar informacionin dhe burimet financiare. Si rezultat, është thelbësore të jeni […]

Marrja e një kredie ose qiraje për makinë mund të jetë një proces kompleks dhe frikësues, veçanërisht për ata me pak përvojë në sektorin e automobilave. Ka disa momente të cilat duhet të mbahen parasysh ndërkohë që aplikoni për këtë kredi, duke nisur me gjëndjen tuaj aktuale financiare, deri tek lloji i kredisë ose qirasë […]

Abonohu në buletinin tonë

Këshillat financiare dërgohen direkt në email-in tuaj

Faleminderit!
Ju jeni abonuar me sukses në buletinin tonë!
Keni më shumë pyetje rreth edukimit financiar?
Më kontaktoni!