Pikëzim

Aplikimi për një kredi është një vendim i rëndësishëm dhe mund të jetë shumë frikësues, veçanërisht nëse jeni i ri në këtë proces. Fatkeqësisht, është e lehtë të bëni gabime kur aplikoni për një kredi, gjë që mund t’ju kushtojë kohë, para dhe zhgënjim. Këtu janë disa nga gabimet më të zakonshme që duhen shmangur […]

Historiku i shkëlqyer i kreditimit dhe sistemi i pikëzimit të kredisë janë thelbësore për t’u kualifikuar për një kredi me kushte më të favorshme dhe mund të çojnë në norma më të ulëta interesi. Ai tregon se sa huamarrës i ndërgjegjshëm dhe i ndershëm jeni dhe mund të lehtësojë bashkëpunimin tuaj me institucionet financiare. Çdo […]