Vlerësim

Historiku i shkëlqyer i kreditimit dhe sistemi i pikëzimit të kredisë janë thelbësore për t’u kualifikuar për një kredi me kushte më të favorshme dhe mund të çojnë në norma më të ulëta interesi. Ai tregon se sa huamarrës i ndërgjegjshëm dhe i ndershëm jeni dhe mund të lehtësojë bashkëpunimin tuaj me institucionet financiare. Çdo […]